Nieuwsbericht
Hockeydome binnen 2.jpg Hockeydome buiten.jpg
Scheidsrechterscommissie

Super workshop van Fanneke Alkemade

Nieuws afbeelding 16-3-2017
Voor onze vaste scheidsrechters hebben we de workshop 'Het 3e team op het veld: samenwerking met je collega scheidsrechter’ georganiseerd. Niemand minder dan Fanneke Alkemade gaf deze bijzonder interactieve workshop!! Fanneke heeft gefloten op de Olympische Spelen in Rio.
Fanneke heeft uitgelegd hoe je als team kunt samenwerken om een wedstrijd beter te managen. Gebruik daarvoor de pre-game checklist waarop ook afspraken staan die je kunt maken met je collega scheids zoals over de veldverdeling en positionering. Spreek ook af hoe je tijdens de wedstrijd communiceert met elkaar.
Gebruik de rust om tussentijds te evalueren en te anticiperen op de 2e helft. Zoek elkaar na het laatste fluitsignaal zo snel mogelijk op, verlaat samen het veld en drink nog een drankje om de wedstrijd te evalueren en elkaar feedback te geven.
De inzet van onze vaste scheidsrechters was groot. Zij hebben goed samengewerkt tijdens deze workshop. Gezien de enthousiaste reacties was het een groot succes. Leuk èn leerzaam!

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn