Nieuwsbericht
Buiten.jpg Hockeybal.jpg
Communicatie

In Memoriam Arthur Nutbey

Nieuws afbeelding 10-5-2024

Op dinsdag 7 mei is Arthur Nutbey, een dag na de uitvaart van zijn vrouw Caroline op 77 jarige leeftijd, onverwacht overleden. Het bericht sloeg overal in als een bom. Ik heb Arthur vrij snel leren kennen toen ik in 1992 lid werd van HCA, uiteindelijk hebben we 15 jaar samen in veteranen L en later Veteranen 45-2 gehockeyd.

 Naast het hockeyen op zondag speelde Arthur ook bij de landelijke 60+ alwaar hij mij heeft geïntroduceerd. Arthur was op meerdere vlakken een actief iemand en viel daarmee op in positieve zin. Binnen HCA heeft hij meerdere commissie- en bestuursfuncties (penningmeester) vervuld en was jaren aanvoerder van zijn team, met recht een lid van verdienste! Arthur is iemand van de rede en zocht altijd naar oplossingen wat een zeer welkome eigenschap is wanneer er ergens weer iets gerepareerd moest worden in de relationele hockeysfeer.

Naast zijn liefde voor het verenigingsleven had Arthur nog een grote passie…Tractoren van het merk Zetor. Van tijd tot tijd moesten die "uitgelaten” worden en de ritjes van de Ridderbuurt via Korteraar/Ter Aar en weer terug zal ik nooit vergeten.

 Wij zullen hem missen en koesteren op en naast het veld vele herinneringen die wij met zijn allen hebben. Ik wens zijn beide zonen Robert en Michael heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 Paul Boersma

Namens het bestuur van HCA wensen wij de familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 

Reacties

Aimee van der Bilt

12-5-2024 @ 08:44:20 |Sterkte voor de nabestaanden, zelden zo’n oprecht vriendelijke man ontmoet. Samen met hem in de sponsor commissie gezeten.

Reageer op het nieuws

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn