senioren trimhockey
fotoheader1.jpg fotoheader2.jpg

senioren trimhockey

Trimhockey is voor senioren die gewoon ongedwongen lekker willen hockeyen, ongeacht de hockeyervaring. Of je nu wilt leren hockeyen, ooit gehockeyd hebt en het weer wilt oppakken of graag wedstrijden wilt spelen maar geen verplichting kunt aangaan in het weekend, er is altijd wel een team dat bij je past. Trimhockey is gemengd, teams bestaan dus uit mannen en vrouwen. Elke maandagavond staan er tussen 20.30 en 22.00 uur drie trimteams op de velden. Elk team heeft zijn eigen trainer/coach. De trainingen staan in het teken van gezelligheid maar er wordt natuurlijk ook door ervaren trainers aandacht besteed aan de conditie, de techniek (balvaardigheid) en tactiek. De training wordt altijd afgesloten met een partijtje. Tijdens de training wordt er altijd rekening gehouden met elkaars hockeyniveau. 
Overigens is er op donderdagochtend ook een dames trimteam. Twee van onze (gemengde) teams spelen ook competitie. Deze wedstrijden vinden plaats in plaats van de training. Meestal op de maandagavond. Alphen a/d Rijn valt onder de regio Haaglanden. 

Regels
De spelregels wijken wat af van de reguliere competitie. Er wordt bijvoorbeeld een leeftijdgrens gehanteerd van 30+ voor de competitiewedstrijden. Meetrainen kan altijd. Trimgroep 1 in poule 5 en trimgroep 2 in poule 6 van de Haaglanden competitie. De teams verschillen dus wat in niveau. Team 3 speelt geen competitie maar neemt af en toe wel deel aan een klein toernooitje om toch het wedstrijdgevoel op te doen. 
Alle regels en voorwaarden, standen en de trimagenda staan beschreven op trim-hockey.nl. De wedstrijden worden gespeeld in het tenue van HCA. Trimhockey is populair en een snel groeiende groep binnen de vereniging. Als trimlid is het leuk om de vereniging te leren kennen en om ook eens in de weekenden te kijken wat er allemaal speelt op de club. Aan het begin van het seizoen wordt er geĆÆnventariseerd binnen de teams op welke manier de trimleden een steentje kunnen bijdragen binnen de club. Denk bijvoorbeeld aan een keer helpen achter de bar of misschien vind je het wel leuk om te leren fluiten (bij de jeugd). 

Lid worden 
Een trimhockey lidmaatschap staat gelijk aan een trainingslidmaatschap. Als je overweegt om lid te worden kun je via de site van HCA onder het kopje Lid worden het aanmeldingsformulier invullen. Als je bericht terug hebt gekregen dan ben je automatisch opgenomen in het systeem van de club. Er wordt vervolgens contact opgenomen door de lijncoƶrdinator van de trimmers. Deze hockeyt zelf ook bij de trimmers en zorgt dat er een aanspreekpunt aanwezig is om je wegwijs te maken binnen de teams. Ook heeft de lijnco het overzicht of er nog plek is binnen de competitieteams e.d. Natuurlijk kun je altijd even vooraf informatie inwinnen door een mail te sturen naar [email protected].
 
 
 

Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn