Nieuwsbericht
PANO0001-2.jpg
Communicatie

11 september: HCA Tweedehands hockeyspullen beurs (JEUGD)

Nieuws afbeelding 30-8-2024

Herken je dat je kids snel uit hun kleding gegroeid zijn? Ben je op zoek naar betaalbare hockeykleding voor het komende seizoen? Heb je nog steeds die hockeyrokjes, shirts of trainingskleding in je kast liggen die je niet meer draagt? Dan is onze tweedehands hockeyspullen beurs de plek waar je moet zijn!

Voor de start van het nieuwe hockeyseizoen organiseren we op woensdag 11 september tussen 16:00 uur en 18:00 uur een tweedehands hockeyspullen beurs voor de jeugd op de club. Scoor hier iets voor een leuk prijsje of lever je (te kleine) hockeykleding en materialen in voor de verkoop. Want jouw oude hockeyspullen zijn geld waard!

We zoeken nog een aantal vrijwilligers die het leuk vinden te helpen met inzamelen of tijdens de beurs zelf. Aanmelden hiervoor kan bij: Pauline Bron

Hockeyspullen kopen? Zo werkt het:

  • Tip: kom op tijd om de beste koopjes te scoren. De verkoop start om 16:00 uur.
  • Verzamel de spullen die je wilt en reken af door te betalen met een tikkie of via iDEAL. 
  • Heb je je outfit na de beurs nog niet compleet? Maak je outfit dan compleet bij de Hockeyzaak!

Je oude hockeyspullen verkopen? Zo werkt het:

  • Vul per artikel dat je wilt verkopen  het digitale verkoopformulier in en voorzie jouw artikel van een label.
  • Zorg dat je label goed aan het artikel blijft zitten. Tip: gebruik bijvoorbeeld schilderstape.
  • Je label moet de volgende zaken bevatten:
  1. Unieke code. Dat is je eerste letter voornaam + eerste letter achternaam + laatste 2 cijfers mobiele nummer). Voorbeeld: Pauline Bron, 06-123456789 = PB89. Met deze code kunnen we bijhouden of jouw spullen verkocht zijn en hoeveel geld je krijgt.
  2. Type artikel: shirt, tas, rokje, stick met de maat. Bijvoorbeeld: Shirt 140. Dit is handig als je label toch loslaat.
  3. Je vraagprijs
  4. ‘Retour’ indien je het artikel terug wilt als het niet verkocht is
  • Waar en wanneer lever je jouw te verkopen spullen in? Je aangemelde en gelabelde artikelen kun je inleveren in een tas bij het clubhuis van woensdag 4 september tot vrijdag 6 september tussen 16:00 en 17:00 uur. Of zaterdag 7 september tussen 10:00 uur en 11:00 uur. Bevestig aan je tas een briefje met de vermelding: "Hockeybeurs”.
  • De opbrengst van ingebrachte artikelen die niet aangemeld zijn en/of zonder label zijn, gaan 100% naar de Stichting Tikkertje. Zij zetten zich in voor onderzoek voor kinderen met een zeldzame genetische aandoening aan hun hart: restrictieve cardiomyopathie.
  • Ingeleverd kunnen worden: HOCKEY-kleding, HC Alphen shirt, (HCA) rokje/broek, trainingsbroek/jack, hoodies , scheen/handbeschermers, sticks, hockeytassen, etc.
  • Je ingeleverde kleding/ spullen moeten schoon en heel zijn. Lever geen shirts en kleding in met daarop oude sponsoren.
  • Je bepaalt zelf de prijs van je artikelen, wij regelen de verkoop.
  • Je ontvangt 75% van de opbrengst van je verkochte artikelen, de overige 25% komt ten goede aan het goede doel.
  • Alle niet verkochte spullen die je retour wilt, kunnen op woensdag 11 september tussen 18:00 en 18:30 uur worden opgehaald. Geef hiervoor duidelijk aan op het label of je de onverkochte spullen na de beurs wilt ophalen of dat je het aan de club schenkt. Wil je de spullen terug na de beurs, dan is het noodzakelijk dat je ‘RETOUR’ op het label zet. Haal je het niet op, dan wordt het item gebruikt bij een volgende kledingbeurs of gaat het naar een goed doel.
  • Je krijgt als verkoper binnen drie dagen te horen wat er verkocht is en welk bedrag je ontvangt. Je krijgt een verzoek om ons (de organisatie) een tikkie of betaalverzoek te sturen voor het te ontvangen bedrag minus de 25% commissie (bijdrage aan ons goede doel)
  • HC Alphen faciliteert de kledingbeurs. Wij zorgen dat tijdens de kledingbeurs de items goed gesorteerd zijn en op maat liggen/hangen. Wij doen dit met een aantal vrijwilligers.
  • HC Alphen is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken/beschadigen van artikelen.

 Voorbeeld van het label:


Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn