Nieuwsbericht
Buiten.jpg Hockeybal.jpg
Barcommissie

De Barcommissie is alle leden, ouders en gasten graag van dienst!

Nieuws afbeelding 18-2-2018

Soms komt het voor dat wij verzoeken krijgen om de bar op hele korte termijn te openen. Dit lukt ons vaak maar niet altijd.

De barcommissie vindt het belangrijk dat iedereen die de bar nodig de bar ook kan gebruiken maar wel ook de juiste wegen bewandelt.

Hierbij dan ook een paar richtlijnen die het iedereen gemakkelijker maken;

Vergaderingen in het clubhuis:

Bij 2 tot 10 personen: Bar niet open, als er koffie of thee moet komen graag even aangeven bij de Barcommissie via [email protected] dan zorgen wij dat de machine beschikbaar is.

Bij 10 personen of meer: Graag reserveren bij [email protected]. Bar is geopend en de barcommissie zorgt er voor dat iemand achter de bar aanwezig is.

Meerder vergaderingen tegelijkertijd; Barcommissie kijkt hoeveel personen er totaal tegelijkertijd aanwezig zijn, Wanneer blijkt dat er totaal meer dan 10 personen zijn zorgen wij dat de bar is geopend.

Oefenwedstrijden:

Wanneer er oefenwedstrijden worden georganiseerd moet de bar minimaal 2 weken van te voren worden gereserveerd bij [email protected] . Het is (bijna) onmogelijk om binnen een week in te kunnen spelen op een schema dat van dag tot dag verandert.

Indien bovenstaande niet mogelijk is ( dus < 14 dagen aanmelden van oefenwedstrijd) dan kan de bar alleen maar geopend worden wanneer het organiserende team zelf ook barbezetting (ouders/leiding) verzorgt. Vanuit de bar zullen wij proberen dan toch aanwezig te zijn, maar alleen wanneer ondersteuning, verzorgd door het team, aanwezig is.

De barcommissie wil iedereen graag in de watten leggen en met bovenstaande richtlijnen gaat dat ook lukken!

Groet,De barcommissie

Gerelateerde nieuwsberichten

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn