Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Materiaalcommissie

Einde seizoen nadert: de materialen!

Nieuws afbeelding 30-5-2018

Richting het einde van het seizoen ziet de materiaalcommissie haar materialen graag retour op de volgende manier:

 

Het trainingsmateriaal.

16/17 Juni is het laatste wedstrijdweekend en daarmee is 15 juni de laatste trainingsdag.

De materiaalcommissie gaat ervan uit dat op maandag 18 juni alle trainingsmaterialen in de ballenkluisjes liggen, niet in keeperkluizen, niet in kofferbakken, niet thuis.

Eigen spullen neem je mee naar huis, laat het niet achter bij HCA!

Vaste trainers die een keeperkluis of kast hebben: leg het duidelijk zichtbaar/herkenbaar daarin.

Voor de trainers die met selectieteams doortrainen wordt i.o.m de Tophockey een aparte kit samengesteld: er wordt dus niet doorgespeeld met de "oude” materialen ná 17 juni!

 

Het keepersmateriaal.

Het laatst bekende toernooi is op 7/8 juli, de selectietrainingen stoppen vóór 7 juli en hierna zijn er geen keeper-tenues meer nodig. Is dat wel zo dan horen we dat graag vóór 18 juni.

De materiaalcommissie gaat ervan uit dat op maandag 10 juli alle keepermaterialen (ook de trui) in de keeperkluizen liggen (alle teams "niet-EF en -hummels”) en zijn dan tot 13 augustus niet meer beschikbaar.

Eigen spullen (behalve de eigen keepertas, die verhuizen we met je tenue mee naar je nieuwe kluis, laat deze dus in de kluis) neem je mee naar huis, laat het niet achter bij HCA!

Alle teams "EF-jeugd” laten hun keepertas achter in het clubhuis direct ná het laatste gebruik maar in elk geval vóór 10 juli. Het liefst even boven zetten, is de ruimte dicht: vraag even aan de bar om te openen of plaats het in de vergaderruimte iom de bar.

Selectiekeepers die doortrainen tussen 7 juli en 13 augustus: iom de Tophockey maken we een planning voor het gebruik deze zomer.

 

Het coachmateriaal.

Coaches ABCD-jeugd ontvingen een ballentasje met maskers en ballen aan het begin van het seizoen via de keeperkluis.

Wij vinden graag dit complete tasje na laatste gebruik maar in elk geval vóór 10 juli weer in de betreffende keeperkluis.

 

Alvast bedankt voor eenieders medewerking,

De materiaalcommissie

 
 

Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn