Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Training

Nieuws afbeelding 1-8-2018

Momenteel wordt veld 1 vervangen en het ziet er naar uit dat de werkzaamheden pas op 7 september gereed is. Om die reden hebben we een schaduw trainingsschema gemaakt. Dit schema geldt voorlopig van maandag 27 augustus t/m vrijdag 7 september.

De trainingsdag(en) in het schaduw trainingsschema is gelijk aan het uiteindelijke trainingsschema. Het zal verschillen in:

• Aanvangstijd
• Tijdsduur van de training
• Trainingsveld

 

ABCD jeugd

Wanneer er een trainer vermeld staat in de app dan kun je er van uit gaan dat de training gelijk in de eerste week (week van 27 augustus) ook wordt gegeven door de genoemde trainer. Staat er nog geen trainer vermeld, dan dient het team de training zelf te regelen.  Mocht er wel een trainer staan, maar kan deze nog geen training geven in de eerste week, dan zal je hiervan op de hoogte gebracht worden door de teammanager.

 

EF jeugd

De trainingen van de EF starten pas in de week van 3 september, omdat we moeten wachten op de definitieve roosters van de trainers. 

De trainers die nu vermeld staan bij de EF teams zijn dus nog niet de definitieve trainers.

 

Senioren

Ook de indeling van de seniorenteams is tijdelijk en zal worden aangepast zodra alle velden beschikbaar zijn. Mogelijk dat voor sommige teams hier wel een verschuiving plaatsvindt van de trainingsdag.

 

 

Keepers

De keepers ABCD krijgen tzt nog persoonlijk bericht wanneer hun training start en op welke dag/tijdstip.

De keepers voor de JJ krijgen de informatie via de teammanagers.