Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Materiaalcommissie

Veld 1; per 1 september gereed?

Nieuws afbeelding 8-8-2018 Onderstaand een korte up date;
Door wisselingen in het college en van wethouder is de start van ombouw veld 1 later gestart. De bedoeling was dat veld 1 op 1 augustus zou worden opgeleverd. We zijn akkoord gegaan met en iets latere oplevering, namelijk 22 augustus. Met nadrukkelijk de afspraak dat dit dan ook de uiterste datum mag zijn.
Één van de grondstoffen van veld 1 is lava. Dit wordt vanuit Duitsland per boot over de Rijn aangeleverd. Door de aanhoudende droogte en lage waterstanden kunnen transportschepen die over de Rijn varen nog maar voor 33% worden beladen. De aanvoer van lava gaat dus langer duren waardoor de oplevering van veld 1 ook later wordt. De aannemer Antea zoekt nog naar alternatieve vervoersmethoden en laat ons zsm weten wat dit betekent voor de oplevering van veld 1. Voor nu heeft Antea aangegeven dat veld 1 op 1 september wordt opgeleverd.

Tegelijkertijd wordt er dan ook gewerkt aan het terras. Het terras wordt opnieuw bestraat en voorzien van nieuw meubilair. Het merendeel van de werkzaamheden wordt door de leden van HC Alphen zelf uitgevoerd. Alleen het opnieuw bestraten van het terras en afvoer van de oude tegels wordt uitbesteed (heb je nog tegels nodig; gratis te verkrijgen bij HCA).
We zijn dus nog op zoek naar leden en ouders die hierbij willen helpen. Wanneer je vanaf 6 augustus een avond ( of meerdere) beschikbaar bent dan horen we dat graag. Vele handen maken werk licht en overzichtelijk, meld je dus aan via [email protected] Wanneer ieder team één picknick tafel verplaatst is al het werk gedaan!)

Vanaf week 36 worden alle velden van HC Alphen voorzien van nieuwe LED verlichting. In principe neemt de ombouw één week in beslag. Misschien zijn niet alle velden een avons niet optimaal verlicht, graag hiervoor begrip.

In het clubhuis is de verlichting ook aangepast. Met dank aan Robbert Jan en Thijmen is de oude "discoverlichting” niet alleen verplaatst maar ook vernieuwd. Tijdens de eerste feesten was de nieuwe verlichting direct zichtbaar en droeg bij aan een perfecte feeststemming. Vast zullen jullie dit eerdaags bij een Thé-dansant zien. 

Veld 5 is opgeleverd en wordt inmiddels volop gebruikt. Veel teams hebben al op dit veld getraind en gespeeld. Het heeft even geduurd maar het eindresultaat is fantastisch. Veld 1 wordt een identiek veld.

We houden jullie op de hoogte.

Vriendelijke groeten

ArdJan Bruggers en Peter Barentsen
 
 

Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn