Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

HCA voert Technisch Management in ! Suzanne en Eric welkom.

Nieuws afbeelding 9-2-2019

Met groot genoegen maakt het bestuur bekend dat het Suzanne Linting (per 1 september  2018)  en Eric Dijxhoorn (per 1 januari 2019) heeft aangetrokken om samen de (duo)functie van Technisch Manager bij HCA op zich te nemen.  

De Technisch Manager wordt verantwoordelijk voor kwaliteitsverbetering en ontwikkeling van alle spelers, trainers en coaches bij HCA. 

Bestuurslid Hockeyzaken Paul Kop: "Suzanne is voor iedereen welbekend. Jarenlang onmisbare steun en toeverlaat in de TC . Zij maakt nu promotie en zal zich vooral richten op organisatorische kwesties . Eric heeft jarenlange ervaring als trainer en manager bij Hockeyclubs als Voordaan, Huizen, Gouda en Leonidas.  Eric beschikt over zeer veel inhoudelijke hockey kennis. En hockeyervaring.  Zoals het in elkaar zetten van jeugdopleidingen tot en met het structureren van een topsportorganisatie op clubniveau. "


Suzanne : "We hebben de afgelopen seizoenshelft al mooie stappen gemaakt als vereniging. Ik heb in de gesprekken met Eric een zeer positieve indruk gekregen en kijk er naar uit om samen met hem verder te gaan bouwen. We kunnen als vereniging ons verder ontwikkelen en we hebben daartoe de juiste weg ingeslagen.”

Eric Dijxhoorn: "Ik heb enorm veel zin in deze mooie uitdaging. De afgelopen jaren heb ik met veel succes en plezier gewerkt bij Leonidas. Ik kijk er naar uit om komende jaren met HCA verder te blijven ontwikkelen in de juiste richting.” Naast zijn werk als technisch manager blijft Dijxhoorn zich richten op zijn bedrijf. 


We wensen hen beiden een geweldige tijd bij HCA.

Namens het Bestuur van HCA 


Paul Kop

 
 

Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn