Nieuwsbericht
Hockeydome binnen 2.jpg Hockeydome buiten.jpg
Communicatie

Stemmen op www.rabo-clubsupport.nl

Nieuws afbeelding 30-9-2019

Als je lid bent van de Rabobank heb je een stemcode ontvangen, hiermee kan je je stem uitbrengen op HC Alphen; www.rabo-clubsupport.nl Elke stem is geld waard! Kunnen wij rekenen op die van jou?


Middels deze deelname hopen we een bijdrage te ontvangen voor de renovatie van de kleedruimtes. Materialen en inrichting (douchegelegenheid) zijn sterk verouderd, waardoor kleedruimtes niet ten volste worden benut. Niet alleen worden de kleedruimtes benut door onze eigen leden, maar ook door scholieren die net als jullie met veel plezier sporten bij HCA. Als vereniging moeten wij onze gebruikers, leden en scholieren, een veilige en hygiënische omgeving bieden om zich te kunnen voorbereiden op hun sport.



Rabo ClubSupport investeert als coöperatieve bank een deel van onze hun winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Groene Hart Noord stelt dit jaar € 70.000,- beschikbaar.  



Ben je klant van de Rabobank, maar nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw lidmaatschap aan, zodat je ook jouw stem uit kunt brengen.


Lid worden van de Rabobank.