Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Sponsoring

Samen uit, samen thuis met Volvo

Nieuws afbeelding 9-10-2019

Hooftman Volvo rijdt hockeyers van HC Alphen naar uitwedstrijden

In 2019 biedt Volvo dertig hockeyclubs een dag lang de beschikking over vier nieuwe auto’s voor het vervoer van en naar uitwedstrijden. Naast het partnerschap met de KNHB en verschillende hockey-internationals, ondersteunt Volvo samen met de dealers meer dan 100 hockeyverenigingen. Bijna dertig van deze hockeyclubs krijgen de kans om deel te nemen aan deze unieke activatie. Hockeyclub Alphen is daar één van en mag op zondag 3 november gebruik maken van de zogenoemde Carpool Activatie. 


Carpool Activatie op HC Alphen

Teams van HC Alphen kunnen zich aanmelden voor de Carpool Activatie. Hooftman Volvo selecteert samen met de club welke teams in aanmerking komen. Deze teams mogen op 3 november gebruik maken van de nieuwe Volvo’s om naar hun uitwedstrijd te rijden. Voorafgaand aan de uitwedstrijd krijgen de chauffeurs een korte introductie over de succesvolle modellen. Meld je nu snel aan via deze link. 


Tijdens de Carpool Activatie is er ook een Volvo productexpert op de club aanwezig en wordt er een leuke quiz georganiseerd. Misschien win je wel een ludieke prijs! Genoeg redenen om op 3 november een bezoek te brengen aan HC Alphen. 


Volvo Clubbonus

Volvo neemt haar rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom ontvangt HCA een bonus van € 1.000 na aankoop of lease bij Hooftman van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid, of € 500 bonus bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion. 


Nieuwe Volvo V60

De nieuwe V60 is de nieuwe iconische estate van Volvo die elk moment de moeite waard maakt. Puur rijplezier en comfort, verpakt in zelfverzekerd design. Dankzij de innovatieve technologieën en een ongekende veiligheidsuitrusting beschermt de V60 alles wat ú belangrijk vindt. 


Nieuwe Volvo XC60

De XC60, Volvo’s mid-size SUV, vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Prachtig vormgegeven, volgeladen met innovatieve technologie en met een chassis die zowel comfort als controle biedt. Dit is de SUV die speciaal voor u ontworpen is.


Volvo Driving Dutch Hockey

Volvo Car Nederland is dit jaar 25 jaar partner van de KNHB en ondersteunt al geruime tijd een groot deel van het vervoer tijdens nationale hockey-evenementen en van hockey-internationals. Dankzij Volvo rijden onder andere hockey-internationals Glenn Schuurman, Joep de Mol, Mink van der Weerden, Ireen van den Assem en Marloes Keetels in hun Volvo veilig naar trainingen, thuis- en uitwedstrijden. 

Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn