Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Toetsweek komt eraan

Nieuws afbeelding 1-11-2019

Merk je in de voorbereiding naar de toetsweek toe dat het lastig is om alles te combineren? Sport, werk, vrienden én school? Kom dan naar StudieHooft voor huiswerkbegeleiding! Na school naar de club, daar je huiswerk maken en leren, dan trainen en als je thuis komt ben je helemaal klaar voor de volgende schooldag.

 

StudieHooft vindt persoonlijke aandacht voor leerlingen belangrijk: welke leerstrategie werkt voor jou? En wanneer is het voor jou fijn om tijd te besteden aan je schoolwerk? Op deze manier zorgen we dat de begeleiding zo passend mogelijk is bij jou situatie!

 

Verder maakt StudieHooft gebruik van een online leerlingvolgsysteem. Hiermee maken we samen een planning welke in te zien is door ouders en leerling. Ook is er op de begeleidingsdagen contact via dit systeem. Zo is iedereen op de hoogte van dat wat er speelt en wat er nog nodig is.

 

StudieHooft is opgericht door Joyce Hooft uit de Dames 2 (snap je ‘m?!). Zij heeft de masteropleiding Forensische Gezinspedagogiek afgerond en jarenlange ervaring als regiomanager bij een huiswerkbegeleidingsinstituut in de buurt opgedaan.

 

Lijkt het jou wel wat om klaar te zijn met je huiswerk als je thuiskomt van je training? Neem dan een kijkje op www.studiehooft.nl voor meer informatie.

 

Speciaal voor de HCA leden is er een korting van 5%!

 

 

Groeten, 

Joyce

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn