Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Fysiotherapie informatie

Nieuws afbeelding 20-8-2020

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven.


Het multidisciplinaire team van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie HCA staat voor je klaar zodat het maximale uit jezelf kunt halen tijdens het sporten. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen.


Iedere dinsdag van 16:00-17:30 uur kun je bij HCA terecht bij sport en kinderfysiotherapeut Mireille Le Rutte van TRIAS op het gratis sport fysiotherapeutische spreekuur. Je kunt terecht met (beginnende) klachten of blessures, vragen en advies.


Alle spelers kunnen gebruik maken van het gratis fysiotherapeutisch inloopspreekuur, individuele begeleiding bij klachten of blessures, maar het TRIAS-team staat ook klaar voor de begeleiding van teams. Je kunt hierbij denken aan screening blessurepreventie of looptraining. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een afspraak met de sportarts op de locatie Vitalis.


De fysio is op de club aanwezig op dinsdag. Een afspraak maken echter de hele week in Vitalis op de volgende manieren:

  • •Telefonisch op 0172-233400

Of loop langs op de dinsdag tussen 16:00-17:30 uur.Sportieve groet,


Mireille 

Gerelateerde nieuwsberichten

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn