Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Bestuur Algemeen

Update ivm het Coronavirus

Nieuws afbeelding 23-3-2020
Beste leden, ouders, vrijwilligers en supporters,
Vanaf vorige week kan er niet meer worden gehockeyd op onze accommodatie, omdat de KNHB heeft besloten gevolg te geven aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid om alle sportwedstrijden af te lasten tot en met 6 april. Onze gezondheid is een groot goed, dus wij vinden het als club ook belangrijk om hier gevolg aan te geven. Dat betekent ook dat er niet op de velden mag worden gespeeld, het is dus niet de bedoeling dat de velden toch gebruikt worden voor bijvoorbeeld vrije trainingen. Wij doen hierbij een beroep op jullie begrip, medewerking en verantwoordelijkheid. Zoals de afgelopen week en zeker dit weekend wel duidelijk is geworden, de maatregelen zijn er niet voor niets. Het aantal mensen met besmettingen loopt op en dat gebeurt ook gewoon in onze eigen omgeving. Blijf gehoor geven aan de maatregelen die zijn opgelegd, zoals afstand houden, handen goed wassen en zo min mogelijk contact met anderen, zodat wij met elkaar voorkomen dat nog meer mensen ziek worden. 

Wij vinden het heel erg jammer dat wij al onze clubactiviteiten moeten stilleggen en wij begrijpen dat dit ook voor jullie een enorme teleurstelling is. Gelukkig zijn er ook leuke initiatieven opgestart door teams zelf (individueel trainen en resultaten delen), er is een #stayhomechallenge op instagram en FB (doe mee!!) en de KNHB deelt oefeningen via filmpjes op social media. Ik hoop dat wij hiermee met elkaar in contact blijven! 

Helaas weten wij, ook na de persconferentie van vanavond, nog niet wat de gevolgen zijn voor de competitie, zodra er meer informatie is van de KNHB informeren wij jullie hierover. Wij als bestuur vergaderen inmiddels digitaal en dat is best wennen, maar veel club-gerelateerde zaken gaan gewoon door en worden door ons voorbereid. Dat is voor sommige zaken best lastig, omdat wij daar ook toestemming van de leden voor nodig hebben. Aangezien onze ALV niet door kan gaan, zijn wij nu aan het bedenken op welke manier wij jullie voor bepaalde zaken kunnen benaderen. Daar komen wij binnenkort op terug. 

Wij hopen jullie nog dit seizoen weer langs de velden te zien (want het is maar saai zo zonder hockey....), en wensen jullie veel sterkte en succes in deze vreemde tijd. Voor de zieken onder ons heel veel beterschap! Zorg goed voor elkaar. 

Hartelijke groet, namens het bestuur van HC Alphen,

Sandra Habets 
Voorzitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn