Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Rabo Clubsupport: jouw stem is geld waard!

Nieuws afbeelding 4-10-2020

Ook dit jaar investeert de Rabobank met Rabo ClubSupport een deel van hun winst in bestedingsdoelen van lokale clubs en verenigingen. HC Alphen is aan het sparen voor de nodige opknapbeurt van onze kleedkamers en doucheruimtes, zodat leden en gastsporters zich in een veilige, schone en prettige omgeving kunnen voorbereiden op hun sport. Vorig jaar hebben we met de Rabo ClubSupport al 1200 euro opgehaald, en we hopen met jullie stemmen van dit jaar dit bedrag ruim te overtreffen.


Om meer stemmen te werven werken we dit jaar samen met de nabijgelegen sportverenigingen KV Tempo en Alphense Boys. Help ons aan jouw stem, en breng (bij voorkeur) je tweede of derde stem uit op onze partners. (KV Tempo voor nieuwe kantine | Alphense Boys voor G-afdeling). Zij roepen hun leden op hetzelfde te doen.

Vanaf 5 oktober t/m 25 oktober kunnen alle leden van de Rabobank stemmen via de Rabo App. Ben je wel klant, maar geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw gratis lidmaatschap aan, zodat je ook jouw stem uit kunt brengen. Dit is makkelijk te regelen via de Rabo App via ‘Zelf Regelen’. Je zult geen spam ontvangen, maar krijgt twee maal per jaar een prachtig magazine toegezonden.

Alvast bedankt voor jullie support.Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn