Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Corona Commissie

corona update 5 november

Nieuws afbeelding 5-11-2020

Beste (ouders en verzorgers) van leden,

Vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen van deze week ziet Hockeybond KNHB zich helaas genoodzaakt een streep te zetten door de zaal- en midwintercompetitie voor het seizoen 2020/2021. Voorlopig wordt er ook nog géén competitie gespeeld. De bond wil, zodra dit binnen de overheidsmaatregelen weer kan, de competities hervatten en treft hiervoor de voorbereidingen. De doelstelling blijft dat alle niet gespeelde wedstrijdrondes later alsnog worden gespeeld. Hiervoor zal ook de winterperiode worden ingezet.

Voor de jeugdteams verandert er gelukkig weinig. Zij mogen blijven trainen zonder restricties en voor hen blijft het toegestaan onderlinge wedstrijden binnen de club te spelen. Dit betekent dat de laddercompetitie bij HC Alphen gewoon doorgaat en er voorbereiding zijn om daarna poulewedstrijden voor de jeugd te organiseren.

Alle eerder genomen maatregelen bij HCA blijven van kracht, met als doel de sportbeoefening (waar mogelijk) door te laten gaan, maar groepsvorming buiten het sporten te voorkomen en het aantal volwassenen op het sportpark tot een minimum te beperken.

  • een oproep aan ouders die hun kind komen brengen of halen: blijf buiten het hek en houd afstand tot elkaar.

  • publiek is nog steeds niet toegestaan.

  • uitzondering zijn vrijwilligers met een ondersteunende taak zoals bijvoorbeeld scheidsrechters, teambegeleiders en corona toezichthouders. Registreer je wel bij binnenkomst via de QR-code bij de entree of via onze website (hcalphen.nl/registratie)


Nieuwe regel voor teambegeleiding en filmen:

  • per team mag er een begeleiding van maximaal 4 personen aanwezig zijn. Dit is inclusief scheidsrechter. Van de 4 begeleiders mogen er maximaal 3 volwassen zijn.

  • Bij de jongste jeugdteams mogen per team maximaal 2 volwassenen mee als begeleiding (inclusief scheidsrechter), omdat er meer teams op een veld staan.

  • Filmen voor een livestream of voor trainingsdoeleinden mag, maar door maximaal 1 persoon. Deze persoon wijzen jullie van te voren aan.

Voor teams geldt:

  • maak het veld na afloop zo snel mogelijk vrij voor de volgende teams. Zij mogen pas het veld op als jullie er af zijn.

  • verlaat na afloop van de training of de wedstrijd het sportpark weer zo snel mogelijk. Publiek is immers niet toegestaan.

Agenda:

  • wedstrijden worden voorlopig georganiseerd tot 12 december. Daarna begint de kertvakantie

  • zaterdag 5 december zijn er geen wedstrijden.


Alvast bedankt voor jullie medewerking en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,


Wiek Rozemond

namens de corona-commissie HC AlphenAgenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn