Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Corona Commissie

Jongeren t/m 26 jaar mogen weer hockeyen

26-2-2021

Het kabinet heeft dinsdag enkele versoepelingen voor jongeren tot en met 26 jaar aangekondigd. Vanaf 3 maart mogen zij weer sporten binnen de vereniging en in hun eigen team. Tijdens het sporten hoeven ze geen anderhalve meter afstand te houden.


Momenteel bekijken we bij HC Alphen hoe de trainingen en onderlinge wedstrijden voor deze leeftijdsgroep georganiseerd kunnen worden. De aanvoerders van de betreffende teams ontvangen hierover binnenkort alle benodigde informatie voor hun team.


Alle eerder genomen maatregelen bij HCA blijven van kracht. Het doel is de sportbeoefening voor de jeugd en jongeren door te laten gaan. Daarvoor is het essentieel om groepsvorming buiten het sporten te voorkomen en het aantal volwassenen op het sportpark tot een minimum te beperken.


Gelukkig lukt dit tot op heden goed, mede dankzij de medewerking van jullie allemaal. De GGD heeft HC Alphen zelfs gecomplimenteerd met de wijze waarop we de sport coronaproof organiseren. Laten we dit met zijn allen volhouden. Heb je geen reden om op het complex aanwezig te zijn, blijf dan weg of verlaat het terrein na afloop weer zo snel mogelijk.

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn