Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Persbericht

Nieuws afbeelding 1-5-2021

HC Alphen en nieuwe shirtsponsors presenteren nieuwe wedstrijdtenues voor seizoen ‘21/’22

De Alphense hockeyvereniging HC Alphen en nieuwe kledingpartners Hockeyzaak.nl en The Indian Maharadja presenteren de nieuwe wedstrijdtenues en trainingscollectie van de senioren- en jeugdteams van Hockeyclub Alphen.


Hockeyzaak.nl en The Indian Maharadja hebben zich als nieuwe kledingpartners verbonden aan HC Alphen. Beide partijen, gespecialiseerd in hockeykleding en –artikelen, en HC Alphen hebben hun handtekening gezet onder een 6-jarige exclusieve overeenkomst. Alle partijen zijn enorm blij met de overeenkomst en kijken uit naar een mooie en langdurige samenwerking.  


"Wij zijn blij om de samenwerking met echte hockeyspecialisten als Hockeyzaak.nl en The Indian Maharadja aan te gaan. De kleding is van hoge kwaliteit en draagt perfect”, reageert Sandra Habets, Voorzitter van HC Alphen. "Dankzij de samenwerking kunnen we ruim aan de vraag naar HCA kleding voldoen. The Indian Maharadja biedt ons de mogelijkheid om onze HCA kledingcollectie in de toekomst uit te breiden. Met Hockeyzaak.nl als onze exclusieve distributiepartner en specialist in hockey artikelen kunnen we onze leden optimaal van dienst zijn”.


Dat HC Alphen in deze tijd ook nog een nieuwe shirtsponsor heeft weten aan te trekken mag bijzonder genoemd worden. Het bedrijf B2-Cleaning, een schoonmaakbedrijf met een sociale kijk op de wereld, heeft zich voor de komende 3 jaar aan HC Alphen verbonden. Hun logo staat op de borst en tevens hebben ze meerdere borden langs de 5 velden van de hockeyvereniging. "Als schoonmaakbedrijf bedienen we een zeer afwisselende klantenportefeuille. Veelal in de steden waar de teams van HC Alphen ook hun uitwedstrijden spelen. Een prima match dus”, aldus Edward Bokern, mede-eigenaar van B2-Cleaning.


Tot slot is HC Alphen ook zeer verheugd met de al jaren trouwe sponsor Rabobank, die zich met het programma Rabo ClubSupport steeds zichtbaarder weet te maken als partner van het verenigingsleven. Naast hun logo op de mouw hebben zij volgend seizoen ook een eigen veld. Veld 2 heet met ingang van seizoen ‘21/’22 het Raboveld. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn