Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Sponsoring

Nieuwe Kledinglijn HC Alphen

Nieuws afbeelding 19-6-2021

Zoals vorige maand aangekondigd spelen wij volgend seizoen in tenues van The Indian Maharadja. I.s.m. De Hockeyzaak.nl hebben zij een uitgebreid assortiment voor ons samengesteld. De Hockeyzaak.nl is onze vaste sponsor en exclusieve retailer voor HCA kleding, tassen en overige hockeyartikelen. Zij hebben speciale prijzen voor teams en clubwear. In de bijgaande brochure zie je wat er voor de komende seizoenen allemaal beschikbaar is. Alles met het HCA-logo. Het is niet toegestaan andere merken dan The Indian Maharadja te voorzien van het HCA-logo.

Onze selectieteams dragen volgend seizoen allemaal ons zwarte trainingspak, maar misschien wil jij met jouw team ook in zo’n pak op de club verschijnen!

Dat kan in het zwart, maar in het assortiment zijn meerdere kleuren opgenomen. Een passessie is zo gemaakt via [email protected]. Bestel op tijd dan heb je het voor het nieuwe seizoen in huis!

Heb je als sponsor interesse om het teampak te sponsoren? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie via [email protected]. Je moet hiervoor namelijk Vriend van HCA voor zijn of worden. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de sponsorcommissie HCA-gerelateerde kleding en materialen met bedrijfslogo’s te bedrukken.

NB. Het is niet toegestaan andere merken dan The Indian Maharadja te voorzien van HCA logo. Alle kleding is te bestellen via Hockeyzaak.nl

 
Bijlage BrochurekledinglijnHCAlphen.pdf

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn