Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Scheidsrechterscommissie

Nieuws van de scheidsrechterscommissie

Nieuws afbeelding 6-9-2021
Niet alleen zijn alle spelers in voorbereiding, ook de scheidsrechters moeten weer klaar staan. Veel is er niet gewijzigd aan de regels, maar de scheidsrechters moeten er wel "weer even inkomen”. Sommigen hebben langer dan een jaar geleden hun laatste wedstrijd gefloten. Dus graag een beetje begrip voor de scheidsrechters bij de eerste wedstrijden!

Eerdaags worden alle jeugdleden uit de A en B lijn, die nog geen scheidsrechters kaart hebben, aangemeld bij de KNHB voor de opleiding clubscheidsrechter. De opleiding is geheel digitaal en eenvoudig in eigen tempo te volgen. De uiterlijke examendatum staat wel vast.

Ouders die hun scheidsrechterskaart willen behalen, kunnen ook gebruik maken van deze opleiding. Lijkt jou dit leuk, meld je dan aan op [email protected] onder vermelding van naam en e-mailadres. Onze inzet is om alle geslaagden bij hun eerste wedstrijd na het behalen van hun kaart begeleiding te bieden. Gezien het beperkte aantal begeleiders zal dit misschien niet in alle gevallen lukken.
We hebben de scheidsrechters hard nodig dus hoe meer spelers/ouders hun kaart behalen des te eenvoudiger het is om de wedstrijden in te plannen.

Ook zullen we één of meerdere avonden organiseren voor ouders en spelleiders (jongste jeugd) waarin we uitleg geven over de regels. In oktober/november zullen avonden georganiseerd worden, waarin de regels voor zaalhockey worden toegelicht. Houd hiervoor de website goed in de gaten.

Komend seizoen zullen we weer een aantal CS+scheidsrechters kunnen toevoegen omdat de opleiding hiervoor weer is opgestart. Ook starten drie ouders met de CS+ opleiding.

Kortom, op de achtergrond word hard gewerkt om het huidige bestand van scheidsrechters te vergroten en om het niveau van de scheidsrechters binnen HC Alphen hoog te houden en nog verder te verhogen.

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn