Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
G-hockey

Hoofdtrainer G-hockey gezocht

Nieuws afbeelding 7-9-2021

 

Dit jaar zijn de hockeyers van G1 en G2 weer met veel enthousiasme gestart aan het nieuwe seizoen. Een seizoen waarin ze nog meer plezier willen maken op het hockeyveld en altijd willen leren. Ben of ken jij een trainer die hen daar bij wilt helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De G-hockey van HC Alphen wordt al meer dan 10 jaar door fantastische vrijwilligers getraind. Zonder de inzet van deze vrijwilligers hadden we nooit zo succesvol met twee teams kunnen trainen en aan de competitie kunnen deelnemen. 
Maar ondertussen wordt de spelersgroep steeds groter en hebben wij structureel hulp nodig bij de trainingen. We zoeken iemand die als hoofdtrainer de trainingen wil bedenken, de vrijwilligers op het veld kan helpen met het faciliteren van de training en de spelers kan uitdagen om nog beter te worden (ieder op zijn/haar niveau). De spelers willen namelijk erg graag kampioen worden 😉 

Heb je interesse? Neem dan contact op via [email protected] voor meer informatie.  

Wil je geen vaste hoofdtrainer worden maar als vrijwilliger helpen bij een training of wedstrijd van G1 of G2? Meld je dan ook aan via bovenstaand e-mailadres. Wij kunnen jullie hulp goed gebruiken! 

De G-hockey traint elke maandag van 18:00 – 19:00 uur. Hopelijk zien we je volgend seizoen! 


 

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn