Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Corona Commissie

Deze coronamaatregelen gelden (nog) op de club

Nieuws afbeelding 9-9-2021
Het nieuwe hockeyseizoen start komend weekend. We hopen dat dit seizoen spelers weer gewoon hele competities kunnen gaan spelen en supporters weer als vanouds kunnen komen kijken. De vooruitzichten zijn positief, maar nog altijd gelden op de clubs coronamaatregelen. Wij zetten hier de huidige regels die nu gelden bij HC Alphen op een rij: 

Houd je aan de basisregels
Inmiddels bekend: heb je klachten, blijf dan thuis en laat je testen. Houd 1,5 meter afstand en vermijd drukte. Handen: vaak wassen en niet schudden. Een uitzondering geldt voor kinderen tot 12 jaar, die hoeven geen afstand te houden. Jongeren van 13 tot 18 jaar moeten alleen afstand houden tot volwassenen.

Je mag weer kijken, maar registeren is verplicht
Het is weer toegestaan om bij hockeywedstrijden te kijken. Rond de velden mag je overal staan (of zitten) op 1,5 meter afstand, behalve op het gedeelte tussen de dug-outs (dit wordt afgezet met lint). Registeren en een gezondheidscheck is voor alle bezoekers verplicht. Ga naar hc.alphen.nl/registratie of gebruik de QR-code bij de entree. 

Clubhuis beperkt open
Het clubhuis is alleen toegankelijk om consumpties te halen bij de bar of bezoek aan het toilet. Consumeren van drankjes en hapjes doen we buiten. Neem bij verwachting van regen een paraplu mee. 

Uitwedstrijden: mondkapje in de auto
Bij uitwedstrijden adviseert de KNHB voor iedereen vanaf 13 jaar (als je niet uit hetzelfde huishouden komt) een mondkapje te dragen. Raadpleeg ook altijd even de website van de club die je bezoekt voor hun coronaregels. 

Kleedkamers open: douchen op 1,5 meter
De kleedkamers bij de clubhuizen mogen worden gebruikt. Voor coaches: een bespreking in een kleedkamer is lastig, want de 1,5 meter is verplicht. Laten we hopen op veel mooi weer, dan kan dat buiten. Of doe het een dag voor de wedstrijd online.

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn