Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Stem nu mee op de Rabo App voor de Rabo ClubSupport

Nieuws afbeelding 4-10-2021
Ook dit jaar investeert de Rabobank met Rabo ClubSupport een deel van hun winst in bestedingsdoelen van lokale clubs en verenigingen. 

Hockey Club Alphen heeft een luchthal aangeschaft, zodat wij de zaalhockey wedstrijden komende jaren op eigen terrein kunnen spelen. Door de aanschaf van deze luchthal hoeven leden (en ouders van onze jeugdleden), alsmede toeschouwers voor wedstrijden en trainingen niet meer af te reizen naar zalen buiten Alphen. De opbrengst van Rabo Clubsupport willen wij graag besteden aan de inrichting (doelen, zitbanken, scorebord) van de luchthal.

Vorig jaar hebben we met de Rabo ClubSupport ruim €1400,- euro opgehaald, en we hopen met jullie stemmen van dit jaar dit bedrag te evenaren.


Vanaf 4 oktober t/m 25 oktober kunnen alle leden van de Rabobank stemmen via de Rabo App. Ben je wel klant, maar geen lid van de Rabobank, vraag dan nu jouw gratis lidmaatschap aan, zodat je ook jouw stem uit kunt brengen. Dit is makkelijk te regelen via de Rabo App via Zelf Regelen. Je zult geen spam ontvangen, maar krijgt twee maal per jaar een prachtig magazine toegezonden.

Alvast bedankt voor jullie support.

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn