Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Corona Commissie

Corona maatregelen HCA

Nieuws afbeelding 17-11-2021

Vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames heeft het kabinet op 12 november nieuwe corona maatregelen afgekondigd die helaas ook impact hebben op de hockeysport. 

Gelukkig kan er nog wel gewoon getraind worden en wedstrijden gespeeld worden. Met ingang van zaterdag 13 november (18 uur) zijn de volgende maatregelen van kracht op ons sportcomplex:

  • Publiek is niet toegestaan, uitgezonderd zijn mensen die functioneel aanwezig moeten zijn (teambegeleiders, scheidsrechters en andere vrijwilligers in functie).

  • Bezoekende teams mogen maximaal 5 volwassenen meenemen (rijouders / coach / teammanager)

  • Thuisspelende teams mogen maximaal 4 volwassenen meenemen (inclusief filmer)

  • Op zaterdag en zondag worden volwassenen (18+) gescand aan het hek op een geldige QR-code. Iedereen met een geldige QR-code ontvangt een polsbandje voor toegang tot toiletten, kleedkamers en terras bij de buitenbar. 

  • Sporters die zich niet (willen) laten scannen, kunnen wel trainen of een wedstrijd spelen, maar mogen geen gebruik maken van de toiletten, kleedkamers en het terras bij de buitenbar.. 

  • Het clubhuis is tot 4 december gesloten. Wel is er toegang voor het halen van blessure-ijs en EHBO gerelateerde zaken. Voor bezoek aan de kleedkamers, de toiletten of het terras bij de buitenbar is een polsbandje vereist.

  • Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar), ook langs de lijn, in de dug-outs en tijdens besprekingen op het veld.

Als hockeysport en als club willen we wederom laten zien dat we in staat zijn de hockey op een veilige manier open te kunnen houden, binnen en buiten, voor alle hockeyers. Daarom roepen we iedereen op om zich aan alle maatregelen te houden. Samen houden we de sport open, en onze leden in beweging.

 

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn