Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Clubvoordeel bij Zorg & Zekerheid

Nieuws afbeelding 19-11-2021
Afgelopen maand hebben HC Alphen (HCA) en Zorg en Zekerheid een sponsorovereenkomst ondertekend. Hiermee starten de club en zorgverzekeraar een samenwerking die moet leiden tot de gezondste regio van Nederland.
 
Voordelen voor leden én HCA
Zorg en Zekerheid biedt met diverse verzekeringen direct voordeel voor leden van HCA. Zo krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder, die de aanvullende verzekering ‘Gemak Regio’ hebben, €25 terug van de contributiekosten. Daarnaast krijgen verzekerden die jonger zijn dan 18 jaar, en verzekerd zijn via de aanvullende verzekering ‘GeZZin’, €50 van de contributiekosten vergoed.

Niet alleen de verzekerden maar ook de club heeft voordelen als je -via HCA- een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit! Naast een mooie startvergoeding ontvangt HCA €50,- voor het aanbrengen van een nieuwe klant en €10,-voor een bestaande klant!
 
Kom nu in actie
Vanaf nu zijn de zorgverzekeringspremies bekend met een scherpe premie, ruime keuze aan aanvullende verzekeringen en korting op de meeste zorgverzekeringen. Kijk, vergelijk en sluit af op: zorgenzekerheid.nl/hcalphen

Ben je al klant bij Zorg en Zekerheid en wil je overstappen op de collectiviteit van HC Alphen? 

Volg dan de volgende stappen:
Ga naar zorgenzekerheid.nl/mijnzz (= inloggen met DigiD) 
Klik op de groene button ‘Vergelijk uw verzekering’
Ga naar ‘Wijziging doorgeven’.
Zoek de naam van de club of vul het collectiviteitsnummer in. (Collectiviteitsnummer van HC Alphen is 36554)
Kies de verzekeringen die je wilt afsluiten.

Daarnaast worden begin 2022 nieuwe initiatieven bekend gemaakt die ‘gezondheid naar de club brengen’.  Wij houden je op de hoogte!