Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
TC Jeugd

Doordeweeks trainen bij HCA

28-11-2021

Gezien de nieuwe coronamaatregelen kunnen de zaaltrainingen niet doorgaan zoals gepland. Tot 17 uur kan er wel getraind worden en binnen de beschikbare tijden doen we als club al het mogelijke om iedereen de mogelijkheid te geven om te blijven sporten.


Voor de jeugd

Op maandag, dinsdag en donderdag gaat de zaal open voor de A, B, C en D jeugd, van 15 tot 17 uur. Je kunt dan binnenlopen om van 15 tot 16 uur of van 16 tot 17 uur te trainen. Maandag onder leiding van Marcel Bakx en op dinsdag en donderdag onder leiding van Dion Charite.


Afhankelijk van het aantal mensen wordt er partijtje gespeeld en/of getraind. A en B jeugd op veld 1 en C en D jeugd op veld 2 met een maximum aantal van 15 spelers per veld per uur.


Het is voor ons afwachten hoeveel animo er voor deze trainingen is. We adviseren spelers daarom om ook buiten hockeyspullen mee te nemen, zodat zij bij teveel belangstelling in ieder geval nog op de velden terecht kunt. Als het nodig blijkt, besluiten we wellicht later in de week om met een reserveringssysteem te gaan werken.

 

Voor de jongste jeugd

Op woensdag en vrijdag is de zaal gereserveerd voor de jongste jeugd. Onder leiding van Marcel Bakx gaan we alle jongste jeugd teams een training aanbieden. De (ouders van) jongste jeugd leden krijgen daar vanuit de Jongste Jeugdcommissie spoedig bericht over. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn