Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Sponsoring

Even voorstellen: hoofdsponsor B2 Cleaning

Nieuws afbeelding 16-12-2021
B2-Cleaning
Nee de B2 staat niet voor een nieuw hockeyteam bij HCA. B2 staat voor de achternamen van Gustav Beks en Edward Bokern. De twee B’s hebben 12 jaar geleden B2-Cleaning opgericht. Een schoonmaakbedrijf met een duurzame, waar mogelijk innovatieve én niet in de laatste plaats sociale kijk op de wereld. Dat doen we in combinatie met een no-nonsense mentaliteit: in elke uitdaging ligt een kans. Kwaliteit van ons werk en duurzaam ondernemen is voor ons een vanzelfsprekendheid, maar net zo belangrijk vinden wij dat onze mensen met plezier naar hun werk gaan. 
 
Waarom zijn wij sponsor van HCA? 
Als schoonmaakbedrijf bedienen we een zeer afwisselende klantenportefeuille binnen de Randstad, maar ook daarbuiten kom je ons meer en meer tegen. Veelal in de steden waar de teams van HC Alphen ook hun uitwedstrijden spelen. Een prima match dus.
 
Wat is onze grootste topprestatie?
Schoonmaak op zichzelf is in onze ogen een topprestatie en een mooi voorbeeld van hoe belangrijk teamwork is. Eigenlijk net zoals dat natuurlijk bij hockey het geval is. Het beste resultaat behaal je immers samen! De samenwerking met onze opdrachtgevers is daarbij uiteraard van groot belang, maar het gaat nog verder. Waar we ook schoonmaken, bij grote of kleine locaties, een gymzaal, sportclub of kantoor, een theaterpodium of school, retail of zorg en zo kunnen we nog wel even doorgaan. We maken schoon met teams van geweldige collega’s, die voor elkaar klaar staan, met een lach op hun gezicht. Kijkend naar 2021 is het ons bovendien gelukt om binnen een zeer uitdagende arbeidsmarkt weer veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol terug naar werk te begeleiden. Een topprestatie bereikt door intensieve samenwerking.
 
Onze sportieve tip
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
 
Wat maakt ons blij?
Blij worden we van – hoe kan het ook anders - dat mooie schone resultaat. Maar met daarbij voor ons die wetenschap dat alles wat eraan vooraf gaat om tot dat schone resultaat te komen tot in de puntjes wordt voorbereid. We zijn voor en achter de schermen een team en daar zijn we blij mee en trots op. Elke dag opnieuw.
 
We geven de pen door aan...
Het moge duidelijk zijn, we zijn een trotse shirtsponsor bij HCA. Onze passie zien we terug bij de andere bevlogen sponsoren. Graag geven we de pen door aan Hockeyzaak.nl.

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn