Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Penningmeester

Zaalcontributie 2021-2022

29-12-2021

In december heeft iedereen die zich heeft aangemeld voor de zaalhockey competitie de factuur voor de contributie ontvangen. Nu alle zaalwedstrijden en -trainingen tenminste tot 14 januari 2022 als gevolg van de coronamaatregelen geen doorgang kunnen vinden, krijgen wij vragen over het betalen van de zaalcontributie.


Een groep van vrijwilligers is er iedere keer in geslaagd om binnen de (beperkte) mogelijkheden iedereen zoveel als mogelijk een (zaal)training/wedstrijd aan te bieden.


In de vakantieperiode krijgen de juniorleden de kans om extra te trainen, dan wel een onderlinge wedstrijd te spelen. Hoewel dit niet in de zaal is, zijn dit wel extra sportmomenten aangeboden vanuit de vereniging. Dit om het gemis aan de zaalwedstrijden en -trainingen te compenseren. Voor seniorleden is dit helaas niet mogelijk, omdat de huidige coronamaatregelen dit niet toelaten.


Het is onzeker of we de zaaltrainingen en -wedstrijden na 14 januari 2022 weer kunnen hervatten. Daarnaast is het ook nog niet duidelijk hoe de KNHB om zal gaan met de zaalcontributie die wij als vereniging voor ieder ingeschreven team moeten afdragen.


Zodra wij als bestuur meer duidelijkheid hebben over het wel of niet voorzetten van de zaalcompetitie en de maatregelen die de KNHB neemt met betrekking tot de af te dragen contributie, zullen wij ook een beslissingen nemen over een mogelijke compensatie van de door HCA aan jullie in rekening gebrachte zaalcontributie. Tot die tijd hopen we op jullie begrip.


Voor nu wensen wij iedereen vooral een gelukkig, gezond en sportief 2022 toe.


Namens het bestuur,

Ronald Wortman, penningmeester

Agenda

Nog geen agenda punten.
Hele agenda

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn