Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Vacatures

Bij twijfel; doen!!

Nieuws afbeelding 31-8-2022

Zoals jullie allen weten is de club nog steeds opzoek naar vrijwilligers voor verschillende vacatures.
 
Een van deze vacatures is; Secretaris (bestuurslid). Deze functie is afgelopen jaren door Patricia Charité ingevuld. Echter na vier jaar was voor haar het moment daar om de functie neer te leggen.
 
Voor ons, het bestuur van de club, is een secretaris écht noodzakelijk. De ondersteunende rol die een secretaris heeft is voor het bestuur essentieel om de club goed te laten blijven draaien. 
 
Door het gemis van vrijwilligers zijn de werkzaamheden voor de huidige vrijwilligers, bij verschillende commissies, flink opgelopen. Ook wij als bestuur van HCA merken dat en beseffen dat we niet op deze manier door kunnen gaan. De nood is hoog voor de invulling en dat terwijl; vele handen maken licht werk.
 
Twijfel je of je geschikt bent voor de functie van secretaris? Heb je vragen over de inhoud van de functie? Ken je iemand die geschikt zou zijn voor deze functie? Studeer je nog en wil je naast je studie een bijdrage leveren aan de club?
 
Twijfel niet langer maar neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op via; [email protected]
We beantwoorden graag alle vragen die er zijn. Eveneens kunnen we je inhoudelijk meer vertellen over de functie en over het plezier, gezelligheid zoals wij die zelf ervaren bij het uitoefenen van onze vrijwilligers functie.
 
Heb je interesse in de functie van secretaris of een van de andere vrijwilligers vacatures kijk dan even op de website voor meer informatie.  
De meeste vacatures zijn ook goed te combineren naast een studie/opleiding.

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn