Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Nieuwe keeperstrainer; Jean-Paul The

Nieuws afbeelding 21-9-2022
De komende drie seizoenen hebben we een nieuwe keeperstrainer: Jean-Paul The. Hij stelt zich hierbij aan jullie voor:
 
Om me alvast te leren kennen, zal ik een beetje over mezelf vertellen. Mijn naam is Jean-Paul The, maar ga door het leven als JP. Ik ben 57 jaar jong, ben getrouwd, heb een studerende dochter van 19 en woon al bijna 20 jaar in Baarn.

Voordat ik met hockey begon heb ik nogal wat sporten gedaan, de meeste met een bal (voetbal / basketbal / honkbal / tennis / beach volleybal) maar ook zonder bal zoals verschillende vechtsporten/martial arts. Op mijn 28e ben ik begonnen met hockey en twee jaar later stond ik zelf in de goal. Nu sta ik nog steeds af en toe in de goal bij mijn club de BMHV in H45A.

In 2006 ben ik begonnen met het geven van keeperstraining en vanaf 2007 als hoofdtrainer van de BMHV Keepersclub ZERO! Vorig jaar heb ik besloten er m’n werk van te maken en ben ik de ZERO! Academy begonnen om me volledig met het trainen en begeleiden van keepers bezig te houden: op een leuke, spannende, uitdagende en soms aparte manier.

Keepen en dus ook het geven van keeperstraining is één van mijn grootste passies en die hoop ik op jullie te kunnen overbrengen de komende seizoenen 😊