Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Sponsor stelt zich voor.....

Nieuws afbeelding 21-9-2022
Wil je je bedrijf en jezelf voorstellen: 
Ik ben Suzan van Goozen, 44 jaar en doe iedere dag wat ik het allerleukst vind: makelen! Mijn NVM makelaarskantoor SUZAN vastgoed bestaat inmiddels alweer 4 jaar. Verkopen, aankopen en taxeren van woningen daar hou ik mij dagelijks mee bezig. Ik geniet van de omgang met klanten, want bemiddelen bij woningverkoop draait niet alleen om cijfers. Aandacht hebben voor het persoonlijke verhaal is ook belangrijk. Ik geloof dat daarin mijn kracht en tevens onderscheidend vermogen ligt wat betreft het uitoefenen van mijn vak. 

Waarom ben je sponsor geworden van HCA? 
Eigenijk om ook eens op veld 1 te staan ;-)........Mijn dochter Lotte (MO18-4) en ik (Trim 2) zijn beiden lid van de club, waarbij Lotte wél de bal raakt en ik iets minder vaak. Daarnaast hebben we binnen HCA een heel actieve sponsorcommissie, dus niet sponseren is gewoon geen optie. Als we allemaal een (klein) steentje bijdragen aan hetgeen waar we in onze vrije tijd plezier uit halen, op welke manier dan ook, dan wordt de sport en het clubgevoel alleen maar leuker.

Wat is jouw sportieve tip voor anderen om nog te doen? 
Hoewel ik van nature a-sportief ben, wil ik als ondernemer "in topvorm" zijn en blijven. Met frisse tegenzin sport ik de laatste jaren juist veel. Dat geeft mij energie en ik moet toegeven, het werkt positief door op alles. Mijn tip voor iedereen die er net als ik tegenaan hikt en allerlei excuses zoekt om het niet te doen: als ik het kan, kan iedereen het!

Wat maakt jou aan het lachen/ blij? 
Lachen is nog gezonder dan sporten en dat doe ik dus zo vaak mogelijk! Ik word onder andere blij van de trainingen op maandagavond en wedstrijden met ons Trim2 team. Veel lol die gecombineerd wordt met fanatisme op het juiste moment. 

Naar welke sponsor van HCA ben jij benieuwd? Aan wie geef je de pen door? 
Ik ben benieuwd naar 1 van onze nieuwe sponsoren, VW Drinks. Ik weet dat Fabian van zijn hobby een beetje zijn werk heeft gemaakt en hoor graag meer over zijn bedrijf.