Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Wist je al dat HC Alphen samenwerkt met Zorg en Zekerheid

Nieuws afbeelding 15-11-2022
Samen sta je sterker. Daarom werken HC Alphen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid samen om de gezondste regio van Nederland worden. En die samenwerking levert voordelen op. Zo biedt Zorg en Zekerheid hulp bij het rookvrij maken van de club en met het samenstellen van een gezonder aanbod in de sportkantine. 

Sportief voordeel voor jou 
Als lid van onze club krijg jij 7% korting op de meeste aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Daarnaast heeft deze regionale zorgverzekeraar een aantrekkelijk en ruim aanbod voor leden van een sportvereniging.  
Zo krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder die de aanvullende verzekering ‘Gemak Regio’ hebben, € 25,- terug van de jaarlijkse contributie kosten aan hun sportvereniging. Daarnaast krijgen verzekerden onder de 18 jaar die verzekerd zijn via de aanvullende verzekering ‘GeZZin’, (niet bij 'GeZZin Compact") € 50 van hun contributie kosten vergoed. 

Cash voor de club 
Ook HC Alphen profiteert als je - via de club - een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit. Naast een mooie startvergoeding ontvangt de club € 50,- voor het werven van een nieuwe klant en € 10,-voor elke overstappende bestaande Zorg en Zekerheid klant. Dat geld kunnen we natuurlijk goed gebruiken voor onze plannen voor 2023.

Wil je via HC Alphen een zorgverzekering afsluiten bij Zorg en Zekerheid?  
Ga naar http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub om je premie te berekenen en direct de zorgverzekering af te sluiten die bij jou past. 

Via deze pagina kan je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid overzetten naar de collectiviteit van je club. Scroll daarvoor naar rechts onderaan de pagina, onder het kopje ‘Ben je al bij ons verzekerd?’. 

Win-win met je zorgverzekering 
Extra leuk: Zorg en Zekerheid verloot een gratis lidmaatschap onder de nieuwe verzekerden die via sportclubs in de regio zijn binnengekomen. De winnaar wordt in 2023 bekendgemaakt.

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn