Nieuwsbericht
fotoheader2.jpg header.jpg
Communicatie

Informatie mbt Start veldseizoen

Nieuws afbeelding 20-1-2023
De zaalcompetitie duurt nog een paar weken maar sommige teams willen al weer starten op het veld.

Onderstaand enige info hoe wij daar als club mee omgaan:

Allereerst trainen we in de zaal t/m 17 febr. Op 18 en 19 februari is het laatste zaal competitie weekend.

Als teams buiten willen trainen, tot en met 3 februari, kan dat op maandag en donderdag en kunnen ze een veld en tijdstip reserveren via [email protected]

Vanaf 6 februari kunnen alle teams, naast de zaal training, 1 of 2x op het veld gaan trainen. Ze hoeven dan niets door te geven maar kunnen volgens het veldschema op hun eigen tijd gaan trainen. Zorg wel dat de veldtrainer ook beschikbaar is.

Vanaf 20 februari stoppen de zaaltrainingen en gaan alle teams weer volledig op het veld trainen volgens het veldschema. Dat duurt maar 1 week want dan is het voorjaarsvakantie en zijn er geen trainingen voor de JJ en jeugd. Na de vakantie starten de trainingen weer op 6 maart waarna in het weekeinde daarna de competitie weer start.

Als je een oefenwedstrijd wil spelen stuur dan een verzoek naar [email protected] Suzanne regelt dan een veld en tijdstip voor je. Oefenwedstrijden kun je spelen in het weekeinde van 11 febr, 18 febr en 4 maart.

 In het weekeinde van 25 febr is de club gesloten (je kunt dan wel een uitwedstrijd organiseren) maar denk er aan dat je voldoende spelers moet hebben als je op 25 febr (alleen uitwedstrijden) of 4 maart een oefenwedstrijd wilt spelen (het is dan nog voorjaarsvakantie).

Met vriendelijke groeten,

Pierre Captein
Trainingscommissie HC Alphen

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn