Nieuwsbericht
9ahjdrkn.png Buiten.jpg
Sponsoring

Zorg jij voor een bijdrage voor onze club?

Nieuws afbeelding 14-1-2024
Zorg jij voor een bijdrage van € 250 voor HC Alphen? Ga dan bij Rabobank op de koffie voor een vrijblijvend hypotheekgesprek. Denk jij bijvoorbeeld aan verhuizen, verbouwen of verduurzamen en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Dan is deze actie écht iets voor jou. Want het is goed voor HC Alphen & goed voor jou. 

Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) woning, een goed onderbouwd bod wilt uitbrengen, jouw huis wilt verduurzamen of je woning toekomstbestendig wilt maken: met een lokale hypotheekadviseur van de Rabobank krijg je een vrijblijvend advies dat bij jouw situatie past, nu én in de toekomst. Én je helpt HC Alphen met €250 voor de clubkas! 

Elkaar helpen
Rabobank is al jaren partner van HC Alphen. Rabobank helpt ons met een financiële bijdrage, maar óók met kennis en hun netwerk. Én ze staan klaar om onze leden, jou dus, te helpen: financieel, op het gebied van duurzaam wonen en/of ondernemen. Heb jij een financieel vraagstuk? Denk dan eens aan onze sponsor Rabobank. Want wij geloven in deze samenwerking!

HC Alphen-actie voor hypotheekgesprek
Tot en met mei van dit jaar kun jij €250 voor onze club verdienen. Het enige wat daarvoor nodig is, is het hebben van een vrijblijvend hypotheekgesprek. Het totaalbedrag van de actie is bestemd voor Materialen voor wedstrijden en trainingen. Voor een afspraak bel je met Lucienne van der Pol op (06) 445 09 860.

Op deze Actie zijn Actievoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn