Nieuwsbericht
9ahjdrkn.png Buiten.jpg
Heren 1

Nieuwe hoofdcoach Heren 1

Nieuws afbeelding 15-5-2024

Christian Cavallet vertrekt aan het einde van dit seizoen als hoofdcoach van heren 1. Christian heeft aangeven dat hij heeft besloten om meer tijd aan zijn privéleven te willen besteden en dat dit niet te combineren is met zijn werkzaamheden als coach volgend seizoen. Wij vinden het jammer dat Christian ons gaat verlaten en wij zijn dankbaar voor de inzet in zijn tijd bij ons. Christian heeft een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de spelers van heren 1.

 

Terwijl we afscheid nemen van Christian Cavallet, verwelkomt Hockeyclub Alphen met enthousiasme de benoeming van Pieter van der Linden als nieuwe hoofdcoach. Pieter is een bekend gezicht binnen onze club en heeft een ruime staat van dienst als assistent-coach en technisch manager. Zijn diepgaande kennis van het spel en zijn ambitie tot de ontwikkeling van onze spelers maken hem de juiste kandidaat om de rol van hoofdcoach op zich te nemen.

 

Naast zijn nieuwe rol als coach blijft Pieter ook fungeren als technisch manager van de club. Zijn voortdurende inzet bij de opleiding van de coaches, trainers en spelers van onze club zal een solide basis vormen van onze hockeyclub.

 

Met de benoeming van Pieter van der Linden als nieuwe hoofdcoach zijn we ervan overtuigd dat Hockeyclub Alphen zal blijven groeien als stabiele overgangsklasser. We zien uit naar een vruchtbare samenwerking en een veelbelovende toekomst.

 

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn