Volg ons op:
Welkom bij Hockey Club Alphen!
 
Wil je ook lid worden bij HCA schrijf je dan via het onderstaande formulier in. Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via internet. Je gegevens worden meteen opgenomen in onze database en er wordt automatisch een inschrijfformulier gemaakt. Let op ! Je kunt pas komen hockeyen nadat je bericht hebt ontvangen over je team. Zijn de teams "vol" dan kun je wel meetrainen met een team, maar geen competitie spelen. Je bent dat eerst trainingslid. Je betaalt dan uiteraard een lagere contributie.
 

Jongste Jeugd

De minimumleeftijd voor het Hummel hockey is 5 jaar. De 5-jarige Hummels trainen van 9.30-10.30 en de 6-jarige Hummels trainen van 10.30-11.30. Vul het online formulier in en je mag aanschuiven en je melden bij Gé Kapteijn. Je bent dan automatisch lid. Na 1 maand int HCA de contributie, tenzij een schriftelijke opzegging is ontvangen.

Bij inschrijving gaat u als ouder van een jeugdlid akkoord met onze algemene verenigingsregels. Dit betekent onder meer twee verplichte bardiensten en een keer fungeren als gastvrouw/gastheer per seizoen. U wordt hiervoor ingedeeld, maar kunt dat ook zelf doen. Kijk op de site in de rechterkolom bij Bardienst.

We raden wel aan om scheenbeschermers en een gebitsbeschermer aan te schaffen. Beide zijn verplicht gesteld door de KNHB. Wanneer je 7 bent, ga je naar de F-jes (oftewel de Benjamins).
  

F 2e jaars vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar nog geen 8 jaar
F 1e jaars vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar nog geen 7 jaar
Hummels 5 jr vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar nog geen 6 jaar
 
Jeugd   
Ook hier geldt; vul het inschrijfformulier in. Hieronder kun je zien bij welke "lijn" je qua leeftijd hoort. Zijn de teams vol, dan kun je wel met een team meetrainen, maar niet competitie spelen. Gedurende het hockeyseizoen (na augustus) worden er geen nieuwe teams bij de KNHB competitie ingeschreven. Je blijft dan dus trainingslid tot er een plekje vrijkomt. De betreffende lijncoördinatoren houden dit in de gaten voor je!  

Nadat je bericht hebt ontvangen kun je eerst 3x mee trainen. HCA int na 1 maand de contributie, tenzij we voor die tijd een schriftelijke opzegging hebben ontvangen.

De leeftijdsgrenzen die gelden voor seizoen 2017-2018.
Senioren vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 18 jaar en ouder
Jeugd A vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 16 of 17 jaar
Aspiranten B vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 14 of 15 jaar
Aspiranten C vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 12 of 13 jaar
Aspiranten D vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 10 of 11 jaar
Aspiranten E vóór 1 oktober van het lopende verenigingsjaar 8 of 9 jaar


 

Bij inschrijving gaat u als ouder van een jeugdlid akkoord met onze algemene verenigingsregels. Dit betekent onder meer een enkele verplichte bardienst per seizoen. U wordt hiervoor ingedeeld, maar kunt dat ook zelf doen. Kijk op de site in de rechterkolom bij Bardienst.

  
Senioren
Ook senioren zijn van harte welkom op onze vereniging. De nog actieve spelers kunnen uiteraard meespelen op zondag in een van de bestaande teams. Voor degenen die vroeger gehockeyed hebben en niet in het weekend willen spelen of kennis willen maken met de hockeysport (bijv. omdat de kinderen hockeyen) is er Trimhockey.
  

Trimhockey

Trimhockey is voor dames en heren, leeftijd is niet van belang, ook niet of je al eerder hebt gespeeld. Er wordt op maandagavond getraind van 20.30 - 22.00 uur. In principe een half uurtje conditie, een half uurtje techniek/oefeningen en een half uurtje onderlinge wedstrijd. Er is ook een Dames Trimgroep op de donderdagochtend. Trimhockey lidmaatschap staat gelijk aan het trainingslidmaatschap.     
 

Lidmaatschap

Uiterlijk twee/drie weken na ontvangst van het inschrijfformulier wordt er contact met je opgenomen. Je krijgt dan te horen bij welk team je (kind) bent (is) ingedeeld. Is het team vol, dan kun je alleen meetrainen, je speelt dan geen competitie. Je bent die periode trainingslid en betaalt een lagere contributie. Zodra je ook competitie speelt berekenen we de volle contributie door. De contributie wordt geïnd via automatische incasso zodra bekend is bij welk team je bent ingedeeld. 
 
Contributie
 Zie tab "contributie" onder "Lid worden"Inschrijfformulier
Wil je lid worden, vul dan onderstaand formulier volledig in en klik op "volgende stap". We nemen dan de aanmelding in behandeling en je krijgt binnen twee/drie weken bericht over het team waarin je bent ingedeeld.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
 
Facturen ontvang je per email van ClubCollect, de organisatie waarmee HCA een contract heeft voor inning van de contributie. ClubCollect biedt je de mogelijkheid om in één termijn of gespreid te betalen. Aan gespreide betaling zijn geringe meerkosten verbonden. Contributiebetaling vindt plaats aan Club Collect

 
   
 
   
 
Ondertekening
 
Door ondertekening van dit formulier wordt u lid van Hockey Club Alphen.

 
Overige informatie
   
 
   
 
Type Lidmaatschap
   
   
   
Extra informatie
 
Nu volgen een aantal algemene vragen.

 
   
   
   
   
Diploma's
 
Hieronder kunt u aangeven of u bepaalde relevante diploma's heeft

 
   
   
   

Contact
Bezoekadres :
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 3
2406 LG Alphen a/d Rijn
Postadres:
Postbus 8
2400 AA Alphen a/d Rijn

Clubhuis
Tel. (0172) 475903
[email protected]
Ma-vrij
 : 16.00-23.00
Za-zo 
 : 08.30-19.30
Betalen
 : pinnen en 

   contactloos

Tenue
Rok/broek : zwart
Shirt : groen/wit
Kousen : groen
Handige linksiOS app
Android app