FAQ
fotoheader1.jpg fotoheader2.jpg

FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 Informatie voor leden  Aantal vragen: 12
 Regels en beleid  Aantal vragen: 5
 Vacatures  Aantal vragen: 8

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Vacatures
Barcoaches gezocht 
Heel veel vrijwilligers zetten zich in voor onze hockeyclub. Toch blijven we op allerlei gebied onze leden en hun familie op heel veel plekken nodig hebben.
Ondanks dat onze barcoaches heel enthousiast zijn en meestal jaren als vrijwilliger achter de bar staan zijn er dit jaar toch een aantal gestopt, We hebben momenteel heel weinig mensen om de bezetting goed rond te kunnen krijgen.
 
Wij zoeken leden, of een van hun ouders, om barchoach te worden. De barcoach begeleidt een klein team van barmedewerkers achter de bar en in de keuken.
Natuurlijk wordt je ingewerkt en is er een informatiemap beschikbaar waar je veel relevante informatie uit kunt halen. De eerste keren draai je mee met een ervaren barcoach zodat je je de "kneepjes van het vak" eigen kunt maken.
 
Je kunt jezelf indelen via BAS of laten indelen. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met jouw voorkeuren rekening gehouden.
 
Als je interesse hebt kun je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen met Lucianne Lockefeer 06-27256564
 
Gastheer/Gastvrouw 

Taakomschrijving:

De vereniging is op zoek naar gastheren/-vrouwen die tijdens wedstrijddagen bezoekende teams en scheidsrechters kunnen ontvangen, en wedstrijdformulieren en algemene informatie kunnen verstrekken.

Wat wordt gevraagd?

We zoeken gezellige mensen die van een praatje houden en een oogje in het zeil kunnen houden. Kortom: eigenlijk iedereen die een ouder/verzorger is van een kind dat gezellig op onze club hockeyt. Je kunt zelf aangeven wanneer je een dienst wilt draaien. Een dienst duurt ong. 3,5 uur.

Voor meer informatie:

[email protected]

 
Lid Feestcommissie 

Taakomschrijving:

De feestcommissie organiseert een aantal (jeugd)feesten per jaar. Als lid van de feestcommissie help je mee met de voorbereidingen, de kaartverkoop, de aankleding en het opruimen van het clubhuis.

Wat wordt gevraagd?

We zoeken mensen met energie en enthousiasme die het leuk vinden om een feest te organiseren maar ook genoeg verantwoordelijkheidsgevoel hebben om te zorgen voor voldoende veiligheid.

Voor meer informatie:

Bron Hekkema, [email protected]

 
Lid Toernooicommissie 

Taakomschrijving:

De toernooicommissie organiseert een aantal jeugdtoernooien per jaar. Als lid van de toernooicommissie help je mee met de organisatie en de uitvoering van de toernooien.

Wat wordt gevraagd?

We zoeken mensen met energie en enthousiasme die het leuk vinden om een toernooi te organiseren en begeleiden, maar ook genoeg verantwoordelijkheidsgevoel hebben om te zorgen voor voldoende veiligheid.

Voor meer informatie:

Otto van der Pluijm, [email protected]

 
Manager Heren 1 

Taakomschrijving:

Als manager van het team ondersteun je de technische staf door allerlei organisatorische zaken op je te nemen. Dit varieert van de ontvangst van bezoekende teams en scheidsrechters, het uitdelen en innemen van gesponsorde kleding en attributen, het regelen van vervoer tot contacten met andere clubs over oefenwedstrijden en toernooien.

Wat wordt gevraagd?

We zoeken iemand met enthousiasme voor tophockey. Hij/zij communiceert makkelijk en is een stabiele persoonlijkheid. De manager gaat mee met alle wedstrijden.

Voor meer informatie:

Steven Frommé, bestuurslid TC Senioren, [email protected]

 
Scheidsrechters (zaterdag) 

Taakomschrijving:

De scheidsrechterscommissie is al een tijd hard op zoek naar scheidsrechters voor het fluiten van jeugd wedstrijden op zaterdag.

Wat wordt gevraagd?

We zoeken enthousiaste mensen die hun scheidsrechter kaart hebben of bereid zijn om deze te halen d.m.v. een cursus. Je kunt in overleg met de scheidsrechter indeler de datum en tijd bepalen waarop je wilt fluiten.

Voor meer informatie:
Linda de Jong, [email protected]
 
Scheidsrechtersbegeleiders (zaterdag) 
Taakomschrijving:
Voor het begeleiden van jonge scheidsrechters, die net hun kaart hebben of wat onzeker zijn, zoeken we mensen die zelf ook graag fluiten. Het programma op zaterdag is meer dan vol, dus zijn er veel scheidsrechters om naar te kijken en te ondersteunen.

Wat wordt gevraagd?

Om de druk te verminderen, zoeken we hiervoor 4 mensen die om de week een dagdeel aanwezig zijn. Samen kunnen ze een schema maken waarin ze flexibel zijn t.o.v. elkaar. Dit alles zorgt voor continuïteit voor de scheidsrechters. Ook als je wel wilt begeleiden, maar dit minder vaak kunt doen,horen we graag van je.

Voor meer informatie:

Annemiek Ringers, voorzitter scheidsrechterscommissie, [email protected]

 
Trainers G-hockey 

Taakomschrijving:

HCA heeft sinds 2010 een eigen G afdeling, die nu uit ong. 16 leden bestaat. G-Hockey is voor jongeren met een geestelijke beperking die graag willen hockeyen. Met de gedachte "Niemand meer buitenspel” wil de commissie ervoor zorgen dat deze jongeren een kans krijgen binnen de club. Om dit mogelijk te maken is de commissie op zoek naar hulptrainers die de huidige trainingsgroep kunnen versterken.

Wat wordt gevraagd?

We zoeken enthousiaste en gemotiveerde mensen die op maandag middag van 17.30 tot 18.30 uur de G-hockeyers willen begeleiding tijdens hun training. Belangrijk is dat je gekwalificeerd bent om training te geven aan deze doelgroep, of dat je bereid bent de cursus trainersbegeleiding G-Hockey te volgen.

Voor meer informatie:

Renate Jung, [email protected], 06-13193354

 
 
 

Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn