hca clubhuis
fotoheader1.jpg fotoheader2.jpg

hca clubhuis

OPENINGSTIJDEN

Ons clubhuis is door de week open voor hockeytrainingen en in het weekend voor competitiewedstrijden. Tijdens de vakanties is de bar gesloten, maar je kunt wel gebruik maken van de velden, tenzij anders wordt vermeld op de website.

De standaard openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 16.00 uur tot 23.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we open van 08.30 uur tot 19.30 uur. In de zomervakantie is het clubhuis gesloten van 1 juli tot 1 augustus.


 

 
TOEKOMST NAAR 2020!
In 2013 is de eerste fase van de verbouwing afgerond waardoor het clubhuis meer sfeer en faciliteiten kreeg. In de toekomst wordt de capaciteit verder vergroot door een uitbouw en een veranda met bovenliggend balkon.
Bij zijn benoeming als voorzitter in 2012 zei Gé Kapteijn: "Om dit alles te bereiken moeten we met zijn allen keihard aan de slag. Beginnend met sfeer, cultuur en daardoor groeiende betrokkenheid."
Voor een volgende verbouwingsfase zal het bestuur t.z.t. eerst toestemming vragen van de leden tijdens een (bijzondere) ALV.

Iedereen is van harte welkom om een steentje bij te dragen aan het verder vernieuwen van ons clubhuis. Heb je idee├źn of kan je wat voor de club betekenen, stuur dan een mail naar [email protected]of bel Alphons Stevens.

HCA vraagt standaard 2 of meer offertes aan. De vrienden van HCA mogen altijd een offerte uitbrengen. Het HCA bestuur beoordeelt offertes en geeft opdrachten op basis van strategische en economische gronden.


Clubhuis impressie tekeningen voor de toekomst:

Tekening C :uitbouw met veranda en openslaande deuren naar het terras(veranda)  richting veld 1 en inrichting van het clubhuis met goede bereikbaarheid van de bar.

Tekening D :uitbouw met vide ( binnen) en openslaande deuren richting veld 1

 

Onze dank gaat uit naar Bloemen Architecten en Alphaplan voor hun ondersteuning tot dus verre in vorm van prachtige schetsontwerpen en de budgetten.

Over de voortgang zullen wij iedereen uiteraard op de hoogte houden.

Met vriendelijke hockey groeten,

De clubhuis commissie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn