Volg ons op:
Teamsponsoring-beleid 
We zien steeds vaker dat enthousiaste ouders of -bij de senioren- spelers van teams kleding of andere artikelen, zoals (stick)tassen, ter beschikking stellen. Dat waarderen we zeer. Het stimuleert het teamgevoel, het enthousiasme en de prestaties. Maar we moeten wel voldoen aan de regels die de KNHB aan kledingsponsoring stelt. Ook willen we ervoor waken dat de belangen van de bestaande sponsors niet worden geschonden en dat sponsors gelijk behandeld worden.

Het sponsoren van teamkleding (voorzien van reclame uitingen (naam en/of logo) van een of meerdere sponsoren) kent twee varianten:


A.Wedstrijdtenues. Deze kunnen alleen door premiumsponsors (gouden en zilveren sponsorpakketten) worden gesponsord o.b.v. meerjaren contracten.


B.Sponsoring van kleding die buiten de wedstrijd om wordt gedragen. Denk aan truien, trainingspakken etc. Deze kunnen door enthousiaste ouders of -bij de senioren- spelers van teams worden gesponsord. Indien deze logo's bevatten, betaalt men ook een geringe bijdrage aan de club.

 

HCA heeft met het oog hierop een reglement opgesteld voor teamsponsoring. U vindt dit reglement hier.

 
Contact
Bezoekadres :
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 3
2406 LG Alphen a/d Rijn
Postadres:
Postbus 8
2400 AA Alphen a/d Rijn

Clubhuis
Tel. (0172) 475903
[email protected]
Ma-vrij
 : 16.00-23.00
Za-zo 
 : 08.30-19.30
Betalen
 : pinnen en 

   contactloos

Tenue
Rok/broek : zwart
Shirt : groen/wit
Kousen : groen
Handige linksiOS app
Android app