Teamsponsoring
fotoheader2.jpg header.jpg

Teamsponsoring

Teamsponsoring stimuleert het teamgevoel, het enthousiasme en de prestaties. Teams vinden het geweldig als zij door hun ouders of door een mede-speler worden gesponsord. En wij als vereniging ook! Tegelijkertijd willen we bestaande afspraken met sponsoren respecteren, geen voorkeursbehandelingen voor bepaalde sponsoren én voldoen aan de regels van de KNHB. Het sponsoren van teams is dan ook aan spelregels gebonden. Neem dus altijd even contact op met [email protected] voordat je je plan tot uitvoering brengt. Ze kunnen je ook helpen met goede tips!

Waar je op moet letten bij teamsponsoring

1. Neem vooraf contact op met de [email protected] Het is altijd vervelend als achteraf blijkt dat de spelregels niet gevolgd zijn of bijvoorbeeld andere sponsoren worden benadeeld en we de teamsponsoring achteraf moeten terug fluiten. Dat is voor alle betrokkenen frustrerend!
2. De gesponsorde kleding/materialen zijn altijd voorzien van het officiële HCA-logo. Je kunt dit opvragen bij de sponsorcommissie.
3. Als je naam of logo op bijv. de kleding komt, dan is sprake van commerciële sponsoring en draag je een bedrag af aan de vereniging. Geen logo/naam op de kleding? Dan geen bijdrage aan de club. Neem wel altijd even contact op met de sponsorcommissie.
4. Alle teams spelen enkel in clubkleding van The Indian Maharadja. Dit is exclusief verkrijgbaar bij Hockeyzaak.nl
5. De hoogte van de bijdrage van de teamsponsor aan de vereniging (per seizoen en excl. btw) is voor alle teams, met uitzondering van Dames en Heren 1, minimaal €250,- 
Voor prijzen van Dames en Heren 1  gaat de sponsorcommissie graag met u in overleg.
6. De bijdrage geldt voor één seizoen. Om de kleding/materialen het volgende seizoen weer te kunnen gebruiken is wederom een bijdrage aan de club verschuldigd.
7. Gesponsorde kleding en materialen blijven in principe eigendom van de sponsor tenzij anders vastgelegd. Aan het eind van het seizoen of als een speler het team verlaat wordt de kleding dus ingeleverd bij de sponsor/teammanager.
8. Productie- en bedrukkingskosten zijn altijd voor rekening van de sponsor
9. Alle sponsorkosten zijn exclusief 21% btw

Teamsponsor worden of zoeken? Neem altijd eerst even contact op met de sponsorcommissie via; [email protected] 

Heb je een teamsponsor?

1. Denk aan de KNHB-regels: je draagt de kleding van je teamsponsor van 2 uur voor de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd en op officiële gelegenheden waarbij het team als team naar voren treedt (geldt m.n. voor selectieteams).
2. Wil je extra fondsen werven? Het belang van je teamsponsor komt op de eerste plaats.
3. De gesponsorde kleding en materialen blijven in principe eigendom van de sponsor tenzij anders vastgelegd. Aan het eind van het seizoen of als je het team verlaat lever je de kleding of materialen dus in bij de sponsor of je teammanager.
4. Het volgende seizoen is de kleding niet meer te gebruiken (ook niet tijdens trainingen), tenzij de sponsor weer een nieuwe bedrage doet aan de club (zie boven). 

Video


Contact


Adres
Olympiaweg 3,
Sportpark Zegersloot,
2406 LG Alphen a/d Rijn
(0172) 475903
[email protected]

Postadres
Postbus 8,
2400 AA Alphen a/d Rijn